Colourbox

Colourbox

Dagbladenes Bureau blev stiftet den 23. september 1919 af en kreds af lokale og regionale aviser. Dengang var bureauets opgave at levere landsdækkende nyheder og politisk stof til medlemsaviserne, så de kunne koncentrere sig om det lokale stof.

I de forløbne år har bureauet naturligvis udviklet sig voldsomt. I dag er vores fokus primært på at levere det gode læsestof, det bredt orienterende samfundsstof og artikler, læseren kan bruge i sin hverdag. Det være sig store portrætinterviews, featureartikler om samfund og kulturen eller baggrundsartikler, der går tættere på de begivenheder og debatter, som optager danskerne. Vi har desuden faste ugentlige artikelpakker med forbrugs-, livsstils- og kulturstof samt diverse klummer.

Bureauets ejere er fortsat en gruppe af større og mindre bladhuse, der i kraft af deres medlemsskab fast får leveret hundredevis af artikler hvert år. Udover medlemmerne har bureauet også en række faste kunder, der aftager artikler. Artikler fra Dagbladenes Bureau kan således blive læst af tusinder af mennesker over hele landet.

 

Ejerkreds

Sjællandske Medier
Søgade 4-12, 4100 Ringsted
Telefon: 57 61 25 00
www.sn.dk
Medieselskabet udgiver bl.a. Dagbladet Ringsted, Dagbladet Roskilde, Dagbladet Køge, Frederiksborg Amts Avis, Sjællandske, Nordvestnyt og diverse ugeaviser

Mediehuset Herning Folkeblad
Østergade 25, 7400 Herning
Telefon: 96 26 37 00
www.aoh.dk
Mediehuset udgiver bl.a. Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og diverse ugeaviser.

Skive Folkeblad
Gemsevej 7, 7800 Skive
Telefon: 97 51 34 11
www.skivefolkeblad.dk
Bladhuset udgiver Skive Folkeblad og Ugeavisen Midt på ugen

Øvrige kunder

Nordjyske Medier
Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Telefon: 99 35 35 35
www.nordjyske.dk
Mediehuset udgiver bl.a. Nordjyske, Morsø Folkeblad og en række ugeaviser

Jysk Fynske Medier
Bugattivej 8, 7100 Vejle
Telefon: 75 85 77 88
www.jfmedier.dk
Mediehuset udgiver bl.a. Fyens Stifttidende, Jyske Vestkysten, Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Fyns Amts Avis, Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Holstebro, Dagbladet Struer, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Folkebladet Lemvig og 64 ugeaviser